Tegnebog til identitetsbeskyttelse

Vis alle | Skjul alle

Hvis du opbevarer vigtige dokumenter på din computer, f.eks. scanninger af billed-id-dokumenter, offentlige dokumenter, kontrakter og så videre, anbefaler vi at føje sådanne dokumenter til den sikre tegnebog. Tegnebog til identitetsbeskyttelse er en krypteret fil, der kræver indtastning af en hovedadgangskode for at få adgang. Dette garanterer sikkerheden af dine personlige data ved at forhindre tredjepartsadgang til dokumenterne.

Om hovedadgangskoden

Hovedadgangskoden er en enkelt adgangskode, som Kaspersky-programmet bruger til at kryptere dine data i tegnebogen. Vi anbefaler at bruge en hovedadgangskode, der indeholder otte eller flere tegn og indeholder store og små bogstaver samt tal og specialtegn.

Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer Kaspersky-programmet ikke hovedadgangskoden på dine enheder og sender den ikke til cloudlageret. Vi anbefaler dig at huske hovedadgangskoden eller skrive den ned og opbevare den på et sikkert sted, da der ikke er nogen måde at gendanne en glemt adgangskode på.

Om kryptering

Kaspersky-programmet krypterer data ved hjælp af en symmetrisk krypteringsalgoritme baseret på standarden Advanced Encryption Standard (AES). Nøglen beregnes ud fra din hovedadgangskode baseret på den adgangskodebaserede nøgleafledningsfunktion 2 (PBKDF2). AES-algoritmen er meget brugt over hele verden til at beskytte hemmelige data. Denne algoritme har minimale RAM-krav, så dine data kan krypteres og dekrypteres i løbet af få sekunder.

Sådan føjer du et dokument til tegnebogen

Sådan uddrages et dokument fra tegnebogen